Cada quinze dies, una vegueria


Em vaig despertar i vaig notar que quelcom havia canviat. Els ocellets piuaven, el sol lluïa i tot semblava més verd. "Què passa?", li vaig preguntar a la meva parella. "Res, tranquil", em contestà, "és que tornem a ser al Penedés". "Que bé", vaig pensar, i em vaig tornar a dormir, amb la tranquil·litat de saber que cada quinze dies canviaríem de vegueria, i que el nostre ajuntament vetllaria per a mantenir-nos entretinguts amb aquesta assumpte tant transcendental i que tant preocupa a la ciutadania.

I és que, ara que hem agafat el ritme, penso que podríem lligar el calendari del futbol i el dels canvis de vegueria, i així, depèn de com anés la lliga, o la copa del Rey, o la de no sé que, seriem del Penedés o de la Regió1, o, com diuen els malpensats, seriem convergents o socialistes.

2 comentaris :: Cada quinze dies, una vegueria

  1. Deixant de banda quina importància pot tenir actualment per un ciutadà no lligat amb la política un tema com la vegueria, segueixo sense entendre quin interès tenen els polítics en anar canviant de vegueria segons els regidors assistents.

    Crec que estic comentant a l'entrada més curta del blog, oi?

  2. Gràcies pel teu comentari, Pol. És l'entrada més curta. De fet, avui m'he "reprimit" molt a l'hora d'escriure, però no et refiïs, que això no durarà.

    Una abraçada.

Publica un comentari a l'entrada