El corporatiu, una bona notícia

Ha passat el que tenia que passar. L’Anoia presentava un bon projecte i finalment la Generalitat ha apostat per Òdena a l’hora d’emplaçar el futur aeroport d’empresa de Catalunya. L’important és que, per una vegada, l’Anoia ha rebut una bona notícia, que una infraestructura important s’emplaçarà al moll de l’ós de la Conca d’Òdena i que, al final, fins i tot acabarem sortint al mapa, no aquell en el que ja hi som des de fa anys, el de l’atur, el creixement zero i la mediocritat, en el qual alguns voldrien que ens mantinguéssim per mor d’una idea del territori estreta i curta de mires, sinó en el del progrés, els serveis i la centralitat.

Evidentment, el corporatiu no és la solució a tots els mals d’aquest país. Calen moltes coses més per a que això s’aixequi una mica, però de ben segur que és un pas endavant, com bé han percebut la majoria d’agents econòmics, polítics i socials de la comarca. I cal treballar-hi fort, perquè el món no s’acaba aquí.

Molts ens en alegrem, però d’altres protesten perquè no els van demanar permís a l’hora de presentar la candidatura. Estan en el seu dret. Sortosament, podríem dir que aquest és un projecte de quasi tots –no voldria ofendre als que no el consideren seu perquè no els han preguntat. El que té bemolls, per dir-ho d’alguna manera, és que algun visionari ja faci apostes sobre quan hi haurà la primera manifestació pel soroll, amb ell al davant, és clar, no fos cas que la foto li fessin a un altre. Tothom és lliure d’imaginar el que vulgui, encara que planificar mobilitzacions abans de sentir el soroll del primer avió ja és passar-se de previsor!

Cadascú és lliure de veure el món a la seva manera, però per una vegada sembla que aquesta comarca comença a caminar. Ja és hora!

0 comentaris :: El corporatiu, una bona notícia

Publica un comentari a l'entrada