Osborne i els comptes de la vella amb el toro del Bruc

Diu Osborne que “la major part de la població de la zona” estem d’acord amb que el toro del Bruc continuï dret. La veritat és que la dada, de tan aclaparadora i, d’altra banda, tant poc concreta, és senzillament increïble. Tant, que em fa l’efecte que sols se la creuen ells. Vaja, que jo no he vist que s’hagi endegat cap campanya estadística per a recollir l’opinió dels catalans sobre aquest tema, ni ningú m’ha trucat a casa per a veure què en pensava, i mira que de pesats en truquen!

És clar que ja s’han cuidat d’aclarir-nos com han obtingut aquesta dada tant contundent. Han comptat els emails que han rebut, n’hi han sumat uns quants, i ja ho tenim! La majoria volem el brau. Aquesta gent hauria de treballar a l’INE, on també en saben molt de comptar.

Seria interessant, sociològicament parlant, veure d’on provenen aquests emails. Però com que això sembla que no els importa, jo proposo que tots els que no volem el brau també els enviem un correu electrònic. No cal ser gaire primmirats. Si el brau no ens agrada gaire, enviem un correu, si no ens agrada gens, n’enviem dos i, si a sobre ens emprenya, n’enviem quatre.

I ja posats a fer, com que l’estadística és un art i no una ciència, podem aprofitar per a enviar força correus a en Gallardon per a que desmunti la M-30; total, què més dóna si ens importa o no, ni d’on venen les opinions, si ningú ho comprovarà. Potser fins i tot podrem decidir sobre les zones blaves de la villa y corte. Això seria reciprocitat, oi?

0 comentaris :: Osborne i els comptes de la vella amb el toro del Bruc

Publica un comentari a l'entrada