10.750 raons per a rectificar

Ja fa una setmana es van entrar a l’Ajuntament d’Igualada 10.750 firmes contra les zones blaves. Com que vaig de bona fe, suposo que necessiten temps i recursos per a comptar-les i validar-les com sigui, així que, per dir-ho d’alguna manera, i encara que jo no hi pinti res, “els dono una setmana més” per a reaccionar.

Tot i així, la cosa pinta malament i ja començo a sospitar que el govern de l’entesa pensa fer-se l’orni en aquest assumpte. Fets consumats i no cal pensar-hi més, que la ciutadania ja se’n oblidarà! Ells sabran el que es fan, però s’haurien d’adonar que ara el problema ja no són les zones blaves en sí, sinó la pròpia credibilitat del govern. A aquestes alçades de la pel·lícula ja és impossible convèncer algú que l’ampliació de les zones blaves ha estat encertada, perquè encara que ho fos ara la cosa està en saber com tractarà el govern aquestes 10.750 signatures.

Mal negoci farà si no les té en compte. 10.750 firmes són moltes firmes, encara que vulguin “eliminar” les de les persones que no visquin a Igualada. Tan se val que en treguin algunes, continuaran sent moltes. I pensar que aquestes firmes són de gent de Convergència és un altra error, pura ceguera política. Si van per aquest camí, acabaran de decebre als que els varem votar. Ara hi ha 10.750 raons per a rectificar (i rectificar és de savis). Si segueixen així, demà hi haurà 10.750 raons per a no votar-los, potser per a no votar a ningú.

2 comentaris :: 10.750 raons per a rectificar

  1. El problema és que està mal vist rectificar dins de la classe política, però no se n'adonen que pels ciutadans és tot el contrari: un polític que rectifica quan s'equivoca és un polític responsable.

  2. Octavi, En realitat està estipulat el marge de temps en el que han de donar resposta i també que amb quelcom més de 4.000 firmes s'ha de fer la consulta demanada en el document de l'entrada de firmes. No es qüestió de que es facin el orni, simplement una qüestió de legalitat. Sinó compleixen la llei estarien cometent prevaricació. Que tinguis un bon cap de setmana.

Publica un comentari a l'entrada