He canviat el nom del bloc

He canviat el nom del meu bloc. És un pas que ja portava massa temps meditant, i que he anat deixant per després en massa ocasions. El títol que fins a l’actualitat ha encapçalat aquest bloc, A l’altra banda del mirall....No deixo de pensar" li vaig posar en el moment de crear-lo, amb la idea que seria provisional fins que no en trobés un altre, sinó millor, al menys més entenedor.

Al final de tot plegat, després de vuit mesos de bloc, no sembla que m’hi hagi escarrassat gaire a l’hora de triar. El cas és que, després de donar-hi moltes voltes, m’ha semblat que no calia ser massa transcendents, deixar-me de metàfores i simbolismes, i anar al concret. He estat dubtant entre El bloc de l’Octavi Rodin (més explícit i senzill ja no podria ser), Coses meves o Coses de l’Octavi. He triat aquest darrer, no perquè les coses de l’Octavi no siguin les meves, que ho són al cent per cent, tret del nom, sinó perquè, a fi de comptes, aquest bloc va néixer com el de l’Octavi Rodin i a aquestes alçades ja em ve molt costa amunt desfer-me d’aquest alter ego.

No sé quins problemes comportarà aquest pas per a les pàgines que tenen el bloc enllaçat. Intentaré trobar la solució si detecto algun problema. En qualsevol cas, a qui li pugui provocar alguna molèstia li demano perdó. Si havia de fer aquest pas, millor ara que em llegeixen quatre gats.

D’altra banda, no he modificat la url, no m’he atrevit a tant, malgrat que també em volta pel cap des de fa temps. O sigui que, en principi, no crec que hi hagi massa problemes.

0 comentaris :: He canviat el nom del bloc

Publica un comentari a l'entrada