Algú ho havia de dir

Tinc una aversió especial als temes que s’introdueixen en un debat de forma marginal i l’aparten del tema principal. Fins a fer-me pesat, repetiré que l’important de les eleccions són els projectes i els candidats, i que el demès són retrets innecessaris, apreciacions gratuïtes i pura demagògia. Uns pocs exemples:

  • Que un regidor municipal sigui a la vegada president del Consell Comarcal no és una acumulació de càrrecs. A aquestes alçades ja hauríem de saber que no es pot ser membre del Consell Comarcal sinó s’és regidor.
  • En la majoria dels Ajuntaments la presidència de les societats municipals correspon a l’Alcalde o a algun regidor. No cal cercar altres persones per a ocupar aquests càrrecs. I en la majoria de casos no tenen un sou específic per exercir-los.
  • Que un alcalde porti vuit, dotze, vint o trenta anys en el càrrec no el converteix en un dictador ni en un aprofitat. No seria alcalde si els ciutadans no el votessin una vegada rere l’altra. En qualsevol cas, ens podríem preguntar com no hem estat capaços d’oposar-li un candidat millor en tot aquest temps.
  • Que una llista presenti noms que ja han estat anteriorment a l’Ajuntament no la fa més bona ni més dolenta. Desacreditar als candidats perquè una vegada o altra han estat a l’Ajuntament, sense atendre a res més, és malbaratar part dels recursos de que disposem.
M’he quedat més descansat. Algú ho havia de dir.


0 comentaris :: Algú ho havia de dir

Publica un comentari a l'entrada