Aeròbic visual

Un estudi fet en tres hospitals alemanys ha posat de manifest que els homes que miren pits de dóna viuen més que els altres (!!). Sorprenent. Jo tenia per segur que certes efusions desgasten. Diu la doctora Karen Weatherby que “10 minuts de mirar els encants d’una dona ben dotada és quasi equivalent a un treball de 30 minuts amb exercicis aeròbics”. Per si algú posa en dubte aquesta afirmació, la doctora aclareix que “l’excitació sexual fa bombejar el cor i millora la circulació sanguínia”. Docs vist així, sols de pensar en els experiments que l’afamada doctora deu haver dut a terme per a corroborar aquests fets, ja em bombeja el cor més de pressa i noto que em començo a aprimar.

Això és el que publica el diari digital Diario de Barcelona en la seva edició d’avui, junt amb notícies tant serioses i sorprenents com que els ancians que viuen prop de l’ambulatori van més al metge (qui ho diria!), o que el 20% de solters aprofitaran la festa d’empresa per a lligar (bandarres!). Per cert que no s’aclareix si la senyora estupenda que presideix l’article és la tal doctora, o es tracta d’un regal de l’editorial per a que els internautes tafaners millorem el reg sanguini.

Curiosament, avui mateix un altre mitjà digital, Libertad digital (per favor, no em pregunteu com he anat a parar a aquest mitjà de la caverna!), publica una altra notícia, segons la qual una senyora que s’entretenia mostrant els seus pits al conductors ha acabat essent atropellada per un automobilista encantat. Afortunadament, la senyora en qüestió no ha sofert lesions d’importància, però queda demostrat que no tot és salut en això de mostrar (i contemplar) els encants femenins. És clar que, inflamar, inflama, i si no que li preguntin (via espiritista) al reverent Pere Salsas i Trillas, que ho deixà ben clar en una obra monumental publicada el 1800, titulada Catecismo pastoral y Prontuario moral sagrado de pláticas doctrinales y espirituales sobre todos los puntos de la doctrina cristiana. Explica aquest doctor de l’església que els antics tenien per costum cremar els cadàvers, i que quan els dels homes anaven acompanyats del d’alguna dona, aquells cremaven més de pressa. “Y si una sola mujer y muerta basta para encender tan vivamente a diez hombres ya difuntos, ¿qué no abrasará una mujer viva con la deshonestidad de descubrir pechos, brazos y pies?”. I per si no quedés clar, afegeix “La desnudez de los pechos se puede llamar adulterio, por lo mucho que incita para él”.

Ara ja començo a tenir por. Potser de tant bombejar, el cor se m’encendrà? O potser llegint l’eminent doctora Karen Weatherby sóc infidel a la meva parella? Se m’allargarà la vida, o me l’escurçaran d’un mastegot? Tant de rigor científic m’aclapara, o sigui que mira, el que no mata engreixa, són quatre dies i n’han passat tres, tal dia farà un any i sinó que me quiten lo bailao. A reveure.

0 comentaris :: Aeròbic visual

Publica un comentari a l'entrada