L'outlet i la política de saldo

Des que la Generalitat s’ha decantat pel projecte d’outlet a implantar a Òdena, s’està aixecant una forta polseguera i s’està entrant en declaracions i punts de vista realment patètics i indignes d’una classe política amb un mínim de vergonya. Els polítics del consistori igualadí, els de l’equip de govern, per a més senyes, s’estan cobrint de glòria amb les seves postures de donzella ofesa i innocent.

I és que ja n’hi ha prou, Igualada no es mereix aquesta vergonya. El procés ha anat com ha anat, ha guanyat Òdena per mèrits propis i pels demèrits del projecte igualadí. Però que no pateixin més el nostre Alcalde i el seu equip de govern, que això ja no els hi retraurem mai més. El que és absolutament impresentable és com, agafant-se al clau roent de la suposada conspiració anti-igualadina, volen salvar les seves vergonyes.

Un polític decent, assenyat i prudent, un polític que governi pel seu poble i no pel seu ego, hauria mostrat el seu suport al projecte odenenc l’endemà mateix de conèixer el veredicte de la Generalitat. Perquè, els agradi o no als Srs. Aymamí i Pàmies, el projecte d’Òdena és tan igualadí com el seu o potser més, i ho saben molt bé. No poden defensar sense que els caigui la cara de vergonya que l’outlet de Can Riba perjudicarà al comerç igualadí i el de Can Roca no. Els innocents ciutadans, a vegades, badem i som prou rucs per a confiar en segons quina mena de polítics, però una roda de molí com aquesta no se l’empassa ni el més ruc dels mortals. Ens haurien d’explicar, quan parlen dels interessos igualadins, a quins igualadins es refereixen concretament.

Aquests senyors tenen mala consciència i cerquen la manera de rentar-se la cara. Allà ells, és el seu problema, però que no ens prenguin per tontos. Les declaracions del nostre alcalde i del seu regidor d’urbanisme són com un manual d’incompetència i poc respecte per a la ciutadania. Tothom coneix la postura de l’Ajuntament, del seu alcalde i del seu govern sobre aquest tema, la seva actitud al llarg d’aquests anys i les maniobres inconfessables d’última hora per a boicotejar el projecte odenenc, el que ells van ser incapaços de tirar endavant durant varis anys. Per qui ens han pres? És que això és de jutjat de guàrdia!

I ara treuen a passejar al president de l’Ubic per a demostrar-nos que, ostres, què dolents els d’Òdena i la Generalitat, que volen perjudicar al comerç igualadí! On era aquest senyor durant tot aquest temps? Que no és d’aquí, ell? Que potser no sap on és Can Roca o Can Riba? Escolti, no pateixi que allà d’electrodomèstics no en vendran. I em sembla que els altres comerciants, els que sí que coneixen la ciutat i els seus voltants, si han de patir, patiran igual per un outlet que per l’altre.

Per favor, que callin d’una vegada, perquè si es creuen el que diuen és que tenim un equip de govern realment incompetent. I si no ho creuen, aleshores val més no dir el que són realment. Que pleguin com més aviat millor i ens deixin tranquils d’una vegada!

P.D. Es veu que al futur outlet, a més de roba, s’hi vendrà també, a preu de saldo, la vergonya d’alguns polítics. A mi em sembla que l‘hauran de regalar perquè, a hores d’ara, ja no val gran cosa.

1 comentaris :: L'outlet i la política de saldo

  1. Firmaria aquest article, felicitats.

Publica un comentari a l'entrada